Kolmioleivät ovat ajaton lohturuokaklassikko, joiden äärellä päivän sähkön hinta tai lumesta märät sukat unohtuvat tyystin. Leipien väliin valmistettava tonnikalatahna saa makunsa Herkkumaan kurkkusalaatista sekä majoneesista. Lyömätön yhdistelmä!
Tonnikalakolmioleivät:
Tölkki tonnikalaa
Paahtoleipää
2-4 reilua ruokalusikallista Herkkumaan herkkumajoneesia
Hieman sipulia (kelta, puna, shalotti)
1-3 reilua ruokalusikallista Herkkumaan kurkkusalaattia
Valkosipulijauhetta
Salaattia ja/tai tomaattia
Sitruunamehua
Ohje:
Valuta vesi tai öljy tonnikalapurkista ja kaavi tonnikalat kulhoon
Silppua shalottisipuli hienoksi ja lisää tonnikalan joukkoon. Lisää joukkoon myös majoneesi sekä kurkkusalaatti ja sekoita. Vinkki: Saat tahnasta hieman samettisemman lisäämällä joukkoon myös oliviiöljyä
Mausta seos valkosipulijauheella, sitruunamehulla ja pippurilla. Lisää myös ripaus suolaa oman maun mukaan.
Paahda leivät ja täytä ne tonnikalatahnalla sekä salaatilla ja/tai tomaatilla
Sulje kannet ja leikkaa kolmioiksi!