Ajankohtaista

Tonnikalakolmioleivät

Kolmioleivät ovat ajaton lohturuokaklassikko, joiden äärellä päivän sähkön hinta tai lumesta märät sukat unohtuvat tyystin. Leipien väliin valmistettava tonnikalatahna saa makunsa Herkkumaan kurkkusalaatista sekä majoneesista. Lyömätön yhdistelmä!

Tonnikalakolmioleivät:

  • Tölkki tonnikalaa
  • Paahtoleipää
  • 2-4 reilua ruokalusikallista Herkkumaan herkkumajoneesia
  • Hieman sipulia (kelta, puna, shalotti)
  • 1-3 reilua ruokalusikallista Herkkumaan kurkkusalaattia
  • Valkosipulijauhetta
  • Salaattia ja/tai tomaattia
  • Sitruunamehua

Ohje:

  1. Valuta vesi tai öljy tonnikalapurkista ja kaavi tonnikalat kulhoon
  2. Silppua shalottisipuli hienoksi ja lisää tonnikalan joukkoon. Lisää joukkoon myös majoneesi sekä kurkkusalaatti ja sekoita. Vinkki: Saat tahnasta hieman samettisemman lisäämällä joukkoon myös oliviiöljyä 
  3. Mausta seos valkosipulijauheella, sitruunamehulla ja pippurilla. Lisää myös ripaus suolaa oman maun mukaan.
  4. Paahda leivät ja täytä ne tonnikalatahnalla sekä salaatilla ja/tai tomaatilla
  5. Sulje kannet ja leikkaa kolmioiksi!
Cocktail-paloja tarjottimella

Kinkku-cocktailpalat Herkkumaan tuotteilla

Nämä suloiset suupalat maistuvat milloin tahansa. Valmista esimerkiksi  joulu- tai uuden vuoden juhlapöytään. Voit laittaa kinkun tilalle myös kalaa ja korvata vaalean leivän vaikkapa saaristolaisleivällä.

Vauva makaa vatsallaan tonttulakki päässä, teksti Tuemme jouluna 2024 Hope.

Hyvää joulua ja herkullista uutta vuotta 2025!

Hyvää joulua ja herkullista uutta vuotta 2025!

Täytetyt hotdogit ja mangoraja-majoneesi

Kanahodarit ja Herkkumaa Mangoraja-majoneesi

Hodarit sopivat erinomaisesti illanistujaisaikaan ja muuten vaan herkuteltavaksi. Herkkumaan Mangoraja-majoneesi on ihana kanaruokien maustaja. Kokeile myös maistuvaa Kimchikurkkusalaattia.