Hodarit sopivat erinomaisesti illanistujaisaikaan ja muuten vaan herkuteltavaksi. Herkkumaan Mangoraja-majoneesi on ihana kanaruokien maustaja. Kokeile myös maistuvaa Kimchikurkkusalaattia.
Ajankohtaista
Leivitys mangorajamajoneesillä
Tiesitkö, että leivittäminen onnistuu helposti ja maukkaasti meidän maustetuilla majoneeseillä?
Valmista ihanat Mangorajamajoneesilla ja pankojauhoilla leivitetyt broilerin sisäfileet, sipulirenkaat ja viipalekurkut ja tarjoa vaikka viikonloppuherkkuna. Airfryer -kiertoilmakypsennin on mainio laite, jolla valmistat herkullisen rapeat ruoat, jotka normaalisti valmistetaan uppopaistamalla. Herkkumaan herkulliset tuotteet majoneeseistä kurkkusäilykkeisiin löydät hyvin varustelluista K-city & Supermarketeista sekä Prismoista
Pankojauhoilla kuorrutetut broilerinsisäfileet, viipalekurkut ja sipulit: 2 annosta
- 2 sipulia
- 2 dl Herkkumaa Viipalekurkkuja
- 400 g broilerin sisäfileetä
- 320 g Herkkumaa Mangorajamajoneesia
- 2–3 dl pankojauhoja
- ripaus suolaa
- 1 tl chilihiutaleita
Ohje
- Kuori sipulit ja leikkaa renkaiksi.
- Valuta viipalekurkut.
- Ota broilerinsisäfileet huoneenlämpöön.
- Laita lautaselle Mangoraja majoneesi.
- Laita toiselle lautaselle pankojauhot.
- Mausta pankojauhot suolalla ja chilihiutaleilla.
- Kääntele ensin sipulit ja viipalekurkut majoneesissa ja sitten pankojauhoissa.
- Kääntele lopuksi broilerinfileet majoneesissa ja sitten pankojauhoissa.
- Kypsennä 200 asteessa airfryerissa kasvikset ja broilerit erikseen.
- Tarjoa seuraksi Mangorajamajoneesia.
Herkkumaan pastakastikkeet Suomen vastuullisin tuote 2025 -kilpailun finaaliin
Tomaattinen ja yrttinen pastakastike ovat askeleen lähempänä Suomen vastuullisin tuote 2025 -titteliä. Kilpailun voittajat julkistetaan 28. marraskuuta 2024.
Herkkumaan pastakastikkeet ehdolla Suomen vastuullisimmaksi tuotteeksi!
Herkkumaan maukkaat uutuudet, yrttinen ja tomaattinen pastakastike on valittu Suomen vastuullisin tuote -kilpailuun! Vastuullisesti valmistetut tuotteemme ovat saaneet tunnustusta etenkin energiatehokkaasta tuotannosta.