Chorizonakeista valmistat helposti ja nopeasti ihanan kesäpyttärin muurinpohjapannulla tai grilliparilalla.
Ajankohtaista
Chorizo-pyttipannu
Chorizonakeista valmistat helposti ja nopeasti ihanan kesäpyttärin muurinpohjapannulla tai grilliparilalla.
Hyödynnä tähän ruokaan edelliseltä aterialta ylijääneet perunat. Tämän ruoan kruunaa Herkkumaa kurkkusalaatti tai sinappikurkkusalaatti, jotka on valmistettu kotimaisilla tiloilla kasvatetuista kurkuista. Uusi sato alkaa olla purkitettu. Voit ostaa näitä salaatteja pieneen tilaan menevissä pinottavissa pakkauksissa tai isommissa lasipurkeissa.
Chorizo-pyttipannu (4-6 annosta)
330 g Herkkumaa kurkkusalaattia tai sinappikurkkusalaattia
1 kg kypsiä varhaisperunoita
250 g herkkusieniä tai muita sieniä
1 paprika
1-2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
300 g chorizonakkeja
3 rkl rypsiöljyä
½ tl chilihiutaleita
mustapippuria myllystä maun mukaan
suolaa maun mukaan
4-6 kananmunaa
Pinnalle:
½-1 ruukku persiljaa tai muuta yrttiä
Ota esille ainekset.
Voit käyttää joko Herkkumaan kurkkusalaattia tai sinappikurkkusalaattia.
Paloittele kypsät varhaisperunat kuorineen suupaloiksi.
Leikkaa herkkusienet viipaleiksi tai lohkoiksi.
Paloittele paprika.
Kuori sipulit ja valkosipulinkynnet.
Leikkaa sipulit viipaleiksi ja hienonna valkosipulinkynnet.
Paloittele chorizonakit.
Kuumenna rypsiöljy muurinpohjapannulla tai parilalla.
Paista ensin chorizonakit ja lisää sitten muut ainekset.
Kääntele kovalla lämmöllä ja mausta vielä chilihiutaleilla, mustapippurilla ja suolalla.
Lisää loppuvaiheessa purkillinen Herkkumaa kurkkusalaattia tai sinappikurkkusalaattia ja kuumenna sekoittaen. Tarkista maku.
Paista seuraksi kananmunat ja ripottele pinnalle tuoretta, hienonnettua persiljaa tai muuta yrttiä.
TAKAISINVETOTIEDOTE – Devil’s Jalapeno viipale 270/135g
Vedämme takaisin jalapenoviipaleita parasta ennen päiväyksellä: 4.7.2026 & 5.7.2026
Voita kesän grilliherkut!
Arvonnan voittajalle on luvassa Herkkumaan kangaskassi, joka on täytetty lajitelmalla tuotteitamme.