Kanahodarit ja Herkkumaa Mangoraja-majoneesi

Hodarit sopivat erinomaisesti illanistujaisaikaan ja muuten vaan herkuteltavaksi.

Voit helpottaa tekemistä valmistamalla coleslawn jo vaikka edellisenä päivänä jääkaappiin. Broilerinkoivet voit hankkia grillattuina, kypsentää koivet uunissa tai grillissä tai keittää vedessä kattilassa. Herkkumaan Mangoraja-majoneesi on ihana kanaruokien maustaja. Kokeile myös maistuvaa Kimchikurkkusalaattia.

Kanahodarit (6 annosta)

Punakaalicoleslaw
1 porkkana
200 g punakaalia
1 punasipuli
1 tl kuivattua rakuunaa
1 rkl punaviinietikkaa
½ prk Herkkumaa Mangoraja-majoneesia

Lisäksi:

6 hotdog-sämpylää
2 kypsää broilerinkoipea
6 rkl Herkkumaa Kimchikurkkusalaattia
Aasian minttua tai korianteria

Raasta porkkana ja leikkaa punakaali hienoksi veitsellä.

Leikkaa kuorittu punasipuli ohuiksi renkaiksi.

Sekoita ainekset kulhossa keskenään ja lisää joukkoon rakuunaa, punaviinietikkaa ja Mangoraja-majoneesia. Sekoita ja tarkista maku.

Lämmitä hotdogit kuumassa uunissa tai mikroaaltouunissa.

Revi kypsistä broilerinkoivista liha ja jaa hodareihin coleslaw, broileripalat ja Kimchi Kurkkusalaatti.

Laita päälle vielä Aasian minttua tai korianteria.

Tarjoa heti!

Herkkumaa
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.