Kinkku-cocktailpalat Herkkumaan tuotteilla

Nämä suloiset suupalat maistuvat milloin tahansa. Valmista esimerkiksi  joulu- tai uuden vuoden juhlapöytään. Voit laittaa kinkun tilalle myös kalaa ja korvata vaalean leivän vaikkapa saaristolaisleivällä.

Kinkku-cocktailpalat (16 annosta)

4 leipäviipaletta

4 rkl Herkkumaa Paprikamajoneesia

2-3 viipaletta korppukinkkua tai muuta kinkkua

16 Herkkumaa Hillosipulia

16 Herkkumaa Minikurkkua

Lisäksi:

16 cocktailtikkua

 

Leikkaa leipäviipaleet neljään osaan.

Levitä jokaisen pinnalle teelusikallinen paprikamajoneesia.

Leikkaa kinkku pieniksi paloiksi ja laita jokaisen suupalan päälle kinkkua.

Nosta päälle hillosipuli ja laita kiinni cocktailtikulla.

Laita vielä jokaiseen tikkuun minikurkku.

Nosta tarjolle.

 
Herkkumaa
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.