Nämä suloiset suupalat maistuvat milloin tahansa. Valmista esimerkiksi joulu- tai uuden vuoden juhlapöytään. Voit laittaa kinkun tilalle myös kalaa ja korvata vaalean leivän vaikkapa saaristolaisleivällä.
Ajankohtaista
Arctic berries vispipuuro
Milloin viimeksi olet valmistanut upean kuohkean vispipuuron? Nyt se on entistä helpompaa!
Herkkumaan marjahilloista saat marjaisat, makeat ja suorastaan suussa sulavat vispipuurot helposti. Arctic Berries marjahillot myydään kätevissä kuppipakkauksissa, jotka vievät vain vähän tilaa ja on helppo pinota jääkaappiin päällekkäin. Tarjoa vispipuuro hillonokareen kanssa ja nauti. Tämä vispipuuro sopii jopa juhlapöytään. Annostele pieniin laseihin tai maljoihin.
Kuohkea mustikkavispipuuro (4-8 annosta)
1 l vettä
200 g Herkkumaa Arctic Berries Mustikkahilloa tai Puolukkahilloa
1 ½ dl mannasuurimoita
(sokeria tarvittaessa)
Koristeluun:
mustikoita tai syötäviä kukkia
Laita vesi kattilaan ja mustikkahillo kattilaan ja kiehauta.
Lisää mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
Tarkista maku. Lisää tarvittaessa sokeria.
Anna puuron jäähtyä ja vatkaa sitten kuohkeaksi.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Koristele mustikoilla tai vaikka syötävillä kukilla.
Kanahodarit ja Herkkumaa Mangoraja-majoneesi
Hodarit sopivat erinomaisesti illanistujaisaikaan ja muuten vaan herkuteltavaksi. Herkkumaan Mangoraja-majoneesi on ihana kanaruokien maustaja. Kokeile myös maistuvaa Kimchikurkkusalaattia.