Chorizo-pyttipannu

Chorizonakeista valmistat helposti ja nopeasti ihanan kesäpyttärin muurinpohjapannulla tai grilliparilalla.

Hyödynnä tähän ruokaan edelliseltä aterialta ylijääneet perunat. Tämän ruoan kruunaa Herkkumaa kurkkusalaatti tai sinappikurkkusalaatti, jotka on valmistettu kotimaisilla tiloilla kasvatetuista kurkuista. Uusi sato alkaa olla purkitettu. Voit ostaa näitä salaatteja pieneen tilaan menevissä pinottavissa pakkauksissa tai isommissa lasipurkeissa.

Chorizo-pyttipannu (4-6 annosta)

330 g Herkkumaa kurkkusalaattia tai sinappikurkkusalaattia 1 kg kypsiä varhaisperunoita 250 g herkkusieniä tai muita sieniä 1 paprika 1-2 sipulia 3 valkosipulinkynttä 300 g chorizonakkeja 3 rkl rypsiöljyä ½ tl chilihiutaleita mustapippuria myllystä maun mukaan suolaa maun mukaan 4-6 kananmunaa Pinnalle: ½-1 ruukku persiljaa tai muuta yrttiä

Ota esille ainekset.

Voit käyttää joko Herkkumaan kurkkusalaattia tai sinappikurkkusalaattia. Paloittele kypsät varhaisperunat kuorineen suupaloiksi. Leikkaa herkkusienet viipaleiksi tai lohkoiksi. Paloittele paprika. Kuori sipulit ja valkosipulinkynnet. Leikkaa sipulit viipaleiksi ja hienonna valkosipulinkynnet. Paloittele chorizonakit. Kuumenna rypsiöljy muurinpohjapannulla tai parilalla. Paista ensin chorizonakit ja lisää sitten muut ainekset. Kääntele kovalla lämmöllä ja mausta vielä chilihiutaleilla, mustapippurilla ja suolalla. Lisää loppuvaiheessa purkillinen Herkkumaa kurkkusalaattia tai sinappikurkkusalaattia ja kuumenna sekoittaen. Tarkista maku. Paista seuraksi kananmunat ja ripottele pinnalle tuoretta, hienonnettua persiljaa tai muuta yrttiä.
Herkkumaa
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.