Nämä suloiset suupalat maistuvat milloin tahansa. Valmista esimerkiksi joulu- tai uuden vuoden juhlapöytään. Voit laittaa kinkun tilalle myös kalaa ja korvata vaalean leivän vaikkapa saaristolaisleivällä.
Ajankohtaista
Kanahodarit ja Herkkumaa Mangoraja-majoneesi
Hodarit sopivat erinomaisesti illanistujaisaikaan ja muuten vaan herkuteltavaksi.
Voit helpottaa tekemistä valmistamalla coleslawn jo vaikka edellisenä päivänä jääkaappiin. Broilerinkoivet voit hankkia grillattuina, kypsentää koivet uunissa tai grillissä tai keittää vedessä kattilassa. Herkkumaan Mangoraja-majoneesi on ihana kanaruokien maustaja. Kokeile myös maistuvaa Kimchikurkkusalaattia.
Kanahodarit (6 annosta)
Punakaalicoleslaw
1 porkkana
200 g punakaalia
1 punasipuli
1 tl kuivattua rakuunaa
1 rkl punaviinietikkaa
½ prk Herkkumaa Mangoraja-majoneesia
Lisäksi:
6 hotdog-sämpylää
2 kypsää broilerinkoipea
6 rkl Herkkumaa Kimchikurkkusalaattia
Aasian minttua tai korianteria
Raasta porkkana ja leikkaa punakaali hienoksi veitsellä.
Leikkaa kuorittu punasipuli ohuiksi renkaiksi.
Sekoita ainekset kulhossa keskenään ja lisää joukkoon rakuunaa, punaviinietikkaa ja Mangoraja-majoneesia. Sekoita ja tarkista maku.
Lämmitä hotdogit kuumassa uunissa tai mikroaaltouunissa.
Revi kypsistä broilerinkoivista liha ja jaa hodareihin coleslaw, broileripalat ja Kimchi Kurkkusalaatti.
Laita päälle vielä Aasian minttua tai korianteria.
Tarjoa heti!
Kanahodarit ja Herkkumaa Mangoraja-majoneesi
Hodarit sopivat erinomaisesti illanistujaisaikaan ja muuten vaan herkuteltavaksi. Herkkumaan Mangoraja-majoneesi on ihana kanaruokien maustaja. Kokeile myös maistuvaa Kimchikurkkusalaattia.