Nämä suloiset suupalat maistuvat milloin tahansa. Valmista esimerkiksi joulu- tai uuden vuoden juhlapöytään. Voit laittaa kinkun tilalle myös kalaa ja korvata vaalean leivän vaikkapa saaristolaisleivällä.
Ajankohtaista
Kinkku-cocktailpalat Herkkumaan tuotteilla
Nämä suloiset suupalat maistuvat milloin tahansa. Valmista esimerkiksi joulu- tai uuden vuoden juhlapöytään. Voit laittaa kinkun tilalle myös kalaa ja korvata vaalean leivän vaikkapa saaristolaisleivällä.
Kinkku-cocktailpalat (16 annosta)
4 leipäviipaletta
4 rkl Herkkumaa Paprikamajoneesia
2-3 viipaletta korppukinkkua tai muuta kinkkua
16 Herkkumaa Hillosipulia
16 Herkkumaa Minikurkkua
Lisäksi:
16 cocktailtikkua
Leikkaa leipäviipaleet neljään osaan.
Levitä jokaisen pinnalle teelusikallinen paprikamajoneesia.
Leikkaa kinkku pieniksi paloiksi ja laita jokaisen suupalan päälle kinkkua.
Nosta päälle hillosipuli ja laita kiinni cocktailtikulla.
Laita vielä jokaiseen tikkuun minikurkku.
Nosta tarjolle.
Kanahodarit ja Herkkumaa Mangoraja-majoneesi
Hodarit sopivat erinomaisesti illanistujaisaikaan ja muuten vaan herkuteltavaksi. Herkkumaan Mangoraja-majoneesi on ihana kanaruokien maustaja. Kokeile myös maistuvaa Kimchikurkkusalaattia.