Leivitys mangorajamajoneesillä

Tiesitkö, että leivittäminen onnistuu helposti ja maukkaasti meidän maustetuilla majoneeseillä?

Valmista ihanat Mangorajamajoneesilla ja pankojauhoilla leivitetyt broilerin sisäfileet, sipulirenkaat ja viipalekurkut ja tarjoa vaikka viikonloppuherkkuna. Airfryer -kiertoilmakypsennin on mainio laite, jolla valmistat herkullisen rapeat ruoat, jotka normaalisti valmistetaan uppopaistamalla. Herkkumaan herkulliset tuotteet majoneeseistä kurkkusäilykkeisiin löydät hyvin varustelluista K-city & Supermarketeista sekä Prismoista

Pankojauhoilla kuorrutetut broilerinsisäfileet, viipalekurkut ja sipulit: 2 annosta

  • 2 sipulia
  • 2 dl Herkkumaa Viipalekurkkuja
  • 400 g broilerin sisäfileetä
  • 320 g Herkkumaa Mangorajamajoneesia
  • 2–3 dl pankojauhoja
  • ripaus suolaa
  • 1 tl chilihiutaleita

Ohje

  • Kuori sipulit ja leikkaa renkaiksi.
  • Valuta viipalekurkut.
  • Ota broilerinsisäfileet huoneenlämpöön.
  • Laita lautaselle Mangoraja majoneesi.
  • Laita toiselle lautaselle pankojauhot.
  • Mausta pankojauhot suolalla ja chilihiutaleilla.
  • Kääntele ensin sipulit ja viipalekurkut majoneesissa ja sitten pankojauhoissa.
  • Kääntele lopuksi broilerinfileet majoneesissa ja sitten pankojauhoissa.
  • Kypsennä 200 asteessa airfryerissa kasvikset ja broilerit erikseen.
  • Tarjoa seuraksi Mangorajamajoneesia.
Herkkumaa
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.