Red Pepper Jam -pastasalaatti

Tämä pastasalaatti ei jätä kylmäksi!

Maltillinen määrä erilaisia aineksia sopivat keskenään ja tekevät salaatista ruokaisan. Voit tarjota salaattia lounaaksi tai illanistujaisissa. Sopii myös juhlien salaattipöytään.

Mikäli olet herkullisen paprikahillon ystävä, ei isokaan pullo ehdi kauan jääkaapissa seistä, sillä voit käyttää sitä kylmien ja lämpimien ruokien valmistuksessa, joihin haluat potkua juuri sopivalla tavalla. Red pepper jam, joka tuo valtaosan tämän pastasalaatin mausta on saatavilla myös pienemmässä 260 g pakkauksessa.

Red pepper jam -pastasalaatti

6 annosta

  • 1 ½ l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 400 g kierrepastaa
  • 250 g pulledporkia (nyhtöpossua) tai nyhtökanaa
  • 250 g emmental-juustoa tai muuta juustoa
  • 200 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
  • 200 g tummia tai vihreitä rypäleitä
  • 1 ruukku persiljaa tai korianteria
  • 3-4 dl Herkkumaa Paholaisen Paprikahilloa

Ohje

  • Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja kierrepasta.
  • Keitä noin 7-8 minuuttia, kunnes pasta on sopivan kypsää.
  • Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta pastan jälkikypsyminen lakkaa.
  • Laita nyhtöpossu tai nyhtökana kulhoon ja paloittele joukkoon juusto, tomaatit ja rypäleet.
  • Hienonna sekaan persilja tai korianteri.
  • Lisää kypsä pasta ja sekoita joukkoon Paholaisen Paprikahillo kauttaaltaan.
  • Tarjoa!


Vinkki!
Pasta imee itseensä nesteitä, joten paprikahillo kannattaa sekoittaa salaattiainesten joukkoon vasta hieman ennen tarjoilua.

Herkkumaa
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.