Reseptit

Cocktail-paloja tarjottimella

Kinkku-cocktailpalat Herkkumaan tuotteilla

Nämä suloiset suupalat maistuvat milloin tahansa. Valmista esimerkiksi  joulu- tai uuden vuoden juhlapöytään. Voit laittaa kinkun tilalle myös kalaa ja korvata vaalean leivän vaikkapa saaristolaisleivällä.

Täytetyt hotdogit ja mangoraja-majoneesi

Kanahodarit ja Herkkumaa Mangoraja-majoneesi

Hodarit sopivat erinomaisesti illanistujaisaikaan ja muuten vaan herkuteltavaksi. Herkkumaan Mangoraja-majoneesi on ihana kanaruokien maustaja. Kokeile myös maistuvaa Kimchikurkkusalaattia.

Chorizo-pyttipannu

Chorizonakeista valmistat helposti ja nopeasti ihanan kesäpyttärin muurinpohjapannulla tai grilliparilalla.

Punajuuripasta vuohenjuustolla

Punajuuripasta vuohenjuusto- tai vegaanimoussella

Punajuurta käytetään paljon mm. laatikkoruokien lisukkeena, mutta se soveltuu yhtä hyvin myös pääraaka-aineeksi.  Tämä resepti todistaa, että kasvipohjaisen aterian ei tarvitse olla mauton tai tylsä.