Nämä suloiset suupalat maistuvat milloin tahansa. Valmista esimerkiksi joulu- tai uuden vuoden juhlapöytään. Voit laittaa kinkun tilalle myös kalaa ja korvata vaalean leivän vaikkapa saaristolaisleivällä.
Ajankohtaista
Tekijät tutuiksi, osa 1: Sari Paavola
Herkkumaan uusi ”Tekijät tutuiksi” videosarja koostuu työntekijöidemme tarinoista ja sen tarkoitus on muistuttaa ihmisten tärkeydestä tuotteiden takana.
Ensimmäisen esittelyvuoron nappasi raudanluja tehtaanjohtajamme Sari Paavola. Sari on pitkän linjan ammattilainen elintarvikealalla ja hän on Herkkumaalla edennyt laatupäälliköstä tehtaanjohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi. Sarin päivittäisiin askareisiin lukeutuu muun muassa laatujärjestelmämme ylläpito ja sen kehitys, tuoteturvallisuuden varmistaminen, henkilöstohallinto sekä yrityksen kokonaisvaltainen kehittäminen.
Sarilla ei jää sormi suuhun vaikeammankaan tehtävän edessä. Jokaisella yrityksellä pitäisi olla oma Sari!
Kanahodarit ja Herkkumaa Mangoraja-majoneesi
Hodarit sopivat erinomaisesti illanistujaisaikaan ja muuten vaan herkuteltavaksi. Herkkumaan Mangoraja-majoneesi on ihana kanaruokien maustaja. Kokeile myös maistuvaa Kimchikurkkusalaattia.