Tonnikalakolmioleivät

Kolmioleivät ovat ajaton lohturuokaklassikko, joiden äärellä päivän sähkön hinta tai lumesta märät sukat unohtuvat tyystin. Leipien väliin valmistettava tonnikalatahna saa makunsa Herkkumaan kurkkusalaatista sekä majoneesista. Lyömätön yhdistelmä!

Tonnikalakolmioleivät:

Tölkki tonnikalaa

Paahtoleipää

2-4 reilua ruokalusikallista Herkkumaan herkkumajoneesia

Hieman sipulia (kelta, puna, shalotti)

1-3 reilua ruokalusikallista Herkkumaan kurkkusalaattia

Valkosipulijauhetta

Salaattia ja/tai tomaattia

Sitruunamehua

 

Ohje:

Valuta vesi tai öljy tonnikalapurkista ja kaavi tonnikalat kulhoon

Silppua shalottisipuli hienoksi ja lisää tonnikalan joukkoon. Lisää joukkoon myös majoneesi sekä kurkkusalaatti ja sekoita. Vinkki: Saat tahnasta hieman samettisemman lisäämällä joukkoon myös oliviiöljyä 

Mausta seos valkosipulijauheella, sitruunamehulla ja pippurilla. Lisää myös ripaus suolaa oman maun mukaan.

Paahda leivät ja täytä ne tonnikalatahnalla sekä salaatilla ja/tai tomaatilla

Sulje kannet ja leikkaa kolmioiksi!

Herkkumaa
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.