Nämä suloiset suupalat maistuvat milloin tahansa. Valmista esimerkiksi joulu- tai uuden vuoden juhlapöytään. Voit laittaa kinkun tilalle myös kalaa ja korvata vaalean leivän vaikkapa saaristolaisleivällä.
Ajankohtaista
Helsingin Sanomat testasi 24 mansikkahilloa – Herkkumaa hopealle!
Helsingin Sanomat halusi selvittää perinpohjaisesti millaisia mansikkahilloja kauppojemme hyllyiltä löytyy ja miten ne eroavat toisistaan.
Vertailuun pääsi mukaan Gourmet mansikkahillomme, joka sijoittui hopealle! Helsingin sanomat kuvailivat hilloamme seuraavasti:
”Keskipunainen hillo. Hieman marmeladimainen paksu rakenne, jossa paljon rikkonaista marjaa. Miellyttävä ja aito mansikan maku, sokerin määrä tuntuu juuri sopivalta. Herkullinen ja laadukas. Sijoitus 2/24.”
Kiitämme koko Herkkumaan väen voimin Helsingin Sanomia työmme arvostuksesta ja aiomme myös jatkossa toimittaa teille kaikille parhaat mahdolliset makuelämykset!
Vertailu ei ollut maksettu mainos ja mikäli olet Helsingin Sanomien tilaaja pääset lukemaan koko jutun tästä linkistä
Kanahodarit ja Herkkumaa Mangoraja-majoneesi
Hodarit sopivat erinomaisesti illanistujaisaikaan ja muuten vaan herkuteltavaksi. Herkkumaan Mangoraja-majoneesi on ihana kanaruokien maustaja. Kokeile myös maistuvaa Kimchikurkkusalaattia.