Herkkumaa jälleen askeleen lähempänä hiilineutraaliutta 

Tehtaallamme on otettu uusi edistysaskel kohti hiilineutraaliutta, sillä tehtaalla on nyt siirrytty pääosin öljykattilalämmityksestä uusiin, fossiilivapaisiin energiaratkaisuihin, jotka tukevat yhtiön sitoutumista kestävään kehitykseen ja päästöttömään tuotantoon.

Herkkumaan lämppärit kahdella tapaa

Talvipäivän kruunaa herkullinen lämppäri, eli lämpöinen leipä! Herkkumaan aineksilla loihdit esimerkiksi suolaisen makeat kanalämppärit tai burgerlämppärit. Lämpöiset leivät teet kätevästi uunissa tai airfryerilla.

Kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia

Herkkumaa aloitti tammikuussa 2025 monipuolisen yhteistyön työhyvinvointipalveluntuottaja Wellbeing Superstarsin kanssa vahvistaakseen henkilöstön hyvinvointia ja jaksamista.

Kinkku-cocktailpalat Herkkumaan tuotteilla

Nämä suloiset suupalat maistuvat milloin tahansa. Valmista esimerkiksi  joulu- tai uuden vuoden juhlapöytään. Voit laittaa kinkun tilalle myös kalaa ja korvata vaalean leivän vaikkapa saaristolaisleivällä.

Etsimme laatupäällikköä

Oletko käytännönläheinen ja tarkka elintarvikealan laatuosaaja? Hae meille laatupäälliköksi viimeistään 17.11.2024!

Chorizo-pyttipannu

Chorizonakeista valmistat helposti ja nopeasti ihanan kesäpyttärin muurinpohjapannulla tai grilliparilalla.

Arctic berries -vispipuuro

Herkkumaan Arctic Berries hilloista saat marjaisat, makeat ja suorastaan suussa sulavat vispipuurot helposti.

Tonnikala-makaronivuoka

Etsitkö helppoa ja herkullista arkiruokaa? Tämä tonnikala-makaronivuoka valmistuu vaivatta ja on täynnä makua.

Red Pepper Jam -pastasalaatti

Tämä pastasalaatti ei jätä kylmäksi! Maltillinen määrä erilaisia aineksia sopivat keskenään ja tekevät salaatista ruokaisan.

Fantti

Kommer du ihåg Fantti?

Tonnikalakolmioleivät

Lohturuokaa parhaimmillaan. Tonnikalatahna saa makunsa Herkkumaan kurkkusalaatista sekä majoneesista.

Rosoll

En klassiker på julbordet

Ismo Rekola 22.3.1945 – 2.10.2022

Surullisin mielin ilmoitamme Herkkumaan perustajan sekä pitkäaikaisen entisen toimitusjohtajan Ismo Rekolan nukkuneen pois 77-vuoden iässä.

Punajuuripasta vuohenjuusto- tai vegaanimoussella

Punajuurta käytetään paljon mm. laatikkoruokien lisukkeena, mutta se soveltuu yhtä hyvin myös pääraaka-aineeksi.  Tämä resepti todistaa, että kasvipohjaisen aterian ei tarvitse olla mauton tai tylsä.

Herkkumaa jatkaa investointeja tuotannon kehittämiseksi

Herkkumaa Oy on toteuttanut hankkeen, jonka tarkoituksena on ollut kehittää tuotantoamme ja varmistaa kapasiteettimme riittävyys myös tulevaisuudessa. Olemme investoineet uusiin koneisiin ja laitteisiin automatisoidaksemme raskaimpia tuotantolinjoja.

Uuden sadon maustekurkku sekä viipalekurkku saatavilla

Hyvät asiakkaat. Laitoimme tuulemaan heti lomilta saavuttuamme ja aloitimme uuden sadon maustekurkun valmistuksen 27.6.2022! Tuotteiden toimitukset alkavat 4.7.2022 ja ne ovat tilattavissa myymälöihin saman viikon loppupuolella.  

Herkkumaa kesätauolla 13.6-27.6.2022

Herkkumaa kesätauolla 13.6-27.6.2022 Lepoa tarvitsevat kaikki, myös Herkkumaan henkilöstö sekä sen koneet ja laitteet. Olemme lomalla 13.6-27.6.2022, jotta kunnossapitomme saa vuotuisen huoltotauon Herkkumaan tuotantokoneistolle. Satokauden pyrimme aloittamaan miltein heti lomalta palattuamme ja kesän antimet pyritään saamaan asiakkaille pikimmiten!   Herkkumaa toivottaa kaikille oikein mukavaa kesää Uusimmat artikkelit Kaikki artikkelit »

Tekijät tutuiksi: Sari Paavola

Uusi ”Tekijät tutuiksi” -videosarja koostuu työntekijöidemme tarinoista ja se muistuttaa ihmisten tärkeydestä tuotteiden takana. Ensimmäisenä esittelyvuorossa tehtaanjohtajamme Sari Paavola.

Новинки весны

Herkkumaa продолжает диверсифицировать свою деятельность в качестве производителя продуктов питания, представляя на прилавках две новинки: томатный майонез Mayochup и майонез Ремулад Red’n’Green.

Vårens nyheter

Livsmedelstillverkaren Herkkumaa fortsätter att bredda sitt utbud med två nya produkter till butikshyllorna – Mayochup tomatmajonnäs och Red’n’Green remouladmajonnäs.

New products this spring

Herkkumaa continues its diversification as a food manufacturer with the launch of two new products, the Mayochup tomato mayonnaise and Red’n’Green remoulade mayonnaise.

Kevään uutuustuotteet

Herkkumaa jatkaa monimuotoistumistaan elintarvikevalmistajana tuomalla kaupan hyllyille kaksi uutuus majoneesia, Mayochupin ja Remouladen.

Reducing fossil fuels at Herkkumaa

At Herkkumaa, we want to continue our industrial journey for a long time to come, which is why we believe it is necessary to reduce the emissions resulting from our product manufacture as much as we can.

Mindre fossila bränslen vid Herkkumaa

Eftersom Herkkumaa vill vara en långlivad aktör inom den finländska industrin anser vi det nödvändigt att göra vårt yttersta för att minska utsläppen som hänför sig till framställningen av våra produkter.

Herkkumaa
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.